Post by cessnarexhona on Mar 5, 2022 0:18:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē neierobežotus žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Jauka spēle, bet tajā ir pārāk daudz reklāmu.
Man patīk šī spēle, bet es vēlos, lai viss būtu bez maksas, tāpēc piešķiru tai 1 zvaigznīti
Vissliktākā spēle, kas jebkad ir redzēta, viss ir atbloķēts, mēs nevaram izrotāt, un daudzas citas lietas ir arī atbloķētas, un mums ir jādod īsta nauda, tā ir bērnu spēle, kā viņi var dot jums naudu 😠😠😠😠😠😠
Tā ir jauka spēle. bet kāzu torte nav atbloķēta, un sulas veidotājs, lūdzu, atbloķējiet visu veidotāju
Man tā ir ļoti noderīga, tāpēc tagad, zinot, kā cept kūku no šīs spēles, jo tas ir ļoti jautri, ikvienam vajadzētu to izmēģināt, ļoti patīk spēle, tāpēc es novēlu, lai katrs spēlētu šo spēli, kad vēlas iemācīties cept kūka
Man patīk šī spēle, bet vienīgā lieta ir tā, ka tajās ir daudz reklāmu, bet tikai pirmo reizi
Real Cake Maker 3D Bakery Simuliaciniai swo
Loti loti loti loti laba spele
Tas patiešām palīdz un noder izglītojamā ēdināšanai
Es iegādājos pilno versiju, bet, instalējot citā tālrunī, tiek rādīta tikai pamata versija. Kā atkal iegūt pilno versiju?
ļoti slikta spēle....... 😥😥😥cita gudra laba spēle.......😁😁😀😀😊😊
Pārāk daudz pievieno un gandrīz viss ir bloķēts. Tikai mazliet par lēnu🐢🐌😕
Es nevaru pagatavot savu kūku. Daudzām reklāmām. Šī spēle vai nu mēģina kopēt ēdiena gatavošanas mammu, vai arī izveido tās noplēstu versiju. Nelejupielādējiet šo, tas ir īsts laiks. Varbūt, ja jūs padarītu to mazāk no reklāmām un padarītu to tā, lai man NAV jāpieņem cilvēku pasūtījumi un jāgatavo PAŠAM kūka!🤬
Šī spēle ir laba, bet ne interesanta, jo visi līmeņi izskatās
Ļoti misas spēle, kuru es jebkad esmu redzējis, es arī nelieku vienu zvaigzni, bet es gribu atdzīvināt, tāpēc es iedevu tikai vienu zvaigzni, pretējā gadījumā es nesniegšu zvaigzni ļoti sliktākā
Real Cake Maker 3D Bakery સિમ્યુલેશન elg
Reklāma nav piemērota maziem bērniem.
Man patīk šī spēle dekorēšanai un dekorēšanai. Tas ir ļoti labs. Man būs ļoti jautri.
Daudzas preces ir bloķētas, es nevaru izveidot daudzus kūkas dizainus, jo citi dekorējumi ir bloķēti, lūdzu, atbloķējiet citus tortes un kūciņu dekorācijas
Labi, bet arī. DAUDZ REKLĀMU Tas apstājās. kad. ES spēlēju
Šī ir ļoti vienkārša un laba lietotne bērniem, lūdzu, atbloķējiet citas lietas, veikalus un kūkas................................. ........... atbloķēt ............................... Jūs nevarat atbloķēt, tāpēc es' es nenovērtēju šo lietotni Lūdzu, atbloķējiet................................................ ....🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम xffp
Tas ir labi, ka mums tas nepatika, bet tad arī mēs esam devuši startu, tā ir tikai laika tērēšana
Man patīk spēle, taču tajā vienmēr tiek prasīta nauda, lai atbloķētu jaunu funkciju vai priekšmetu... visi cilvēki nav strādnieki, un strādnieki nepelna naudu, ko iztērēt spēlei, ir ļoti vīlušies, naudas vietā var lūgt arī zvaigznes, kuras var pelniet, izmantojot spēli, lūdzu, pārtrauciet prasīt naudu par jaunām funkcijām vai priekšmetiem.
Nav vērts iegādāties 10 $, un bezmaksas versija ir bloķēta, atkārtojas un ir ĀRKĀRTĪGI garlaicīga. Piemēram: par uzvarētāju ir jāmaksā, ja runa ir par sacensībām, jo visi labumi ir bloķēti vai jums ir tikai tie paši vispārīgie līdzekļi, līdz izbeidzaties unikālas idejas, kas NAV sliktas (pietika ar 1 stundu). Vietnē Playstore ir daudz bezmaksas gatavošanas spēļu — jums vienkārši jāturpina meklēt un IETAUPI NAUDU!
kūkas ir pārsteidzoši skaistas un interesantas spēles .....
Real Cake Maker 3D Bakery Simulation zas
Tieši tad, kad es sāku dekorēt, tas atgriežas sākumā!!😡😡😡😡
Šī ir laba spēle, taču visi režīmi mums vajadzētu atbloķēt režīmu ar savu naudu, tāpēc es piešķiršu tikai 2 zvaigznes
Tas ir jauki, bet gandrīz visas lietas ir aizslēgtas un dažkārt ir rupjš
Visu laiku karās😒😒
Šī spēle ir pārāk laba, jo šīs spēles spēles dēļ esmu uztaisījusi divas kūkas mammas un tēta dzimšanas dienā. Bet es vēlos sūdzēties par to, ka šajā spēlē varu spēlēt tikai ar Cupcake un dzimšanas dienas torti. Lūdzu, atveriet šo atbloķēšanas vienumu!
Šī bija lidosta un lielisks ceļš uz lidostu, kā arī lielisks veids, kā to pareizi un kūkas, no otras puses, ir laba ideja Real Cake Maker's
lūdzu, sniedziet visas spēles iespējas bez īstas naudas 💰
बहाव मैक्स प्रो रेसिंग kqmo
Man patīk šī spēle, tā ir paredzēta maziem bērniem, bet man ir astoņi gadi 😂 un man joprojām patīk šī spēle, un es to spēlēju kā mazs bērns. Jūs esat tik radošs ☺️☺️ Tā ir visu laiku labākā spēle, man tā patīk vairāk nekā tik tok. Tā turpināt 😊😎
Šajā spēlē🤔🤔🤔🤔🤔 viss ir labi.Man ļoti patīk šī spēle.Šī spēle ir tik jauka 😊😊 šī spēle ir labākā. 😑😑😑😑😑😑😑 ir viņu, tomēr tagad daži veikali🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬🏬 ir atbloķēti🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 visi rāda lejupvērstu šo 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 😊spēli tāpēc jums 😎😎😎 vajadzētu izbaudīt šo spēli....🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Šī spēle ir laba, taču daudzi veikali ir tuvu
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasi ccq